NALOŽI
SVOJ MODEL

Enostavno in hitro. Naložite model in odgovorimo vam v 24 urah ter natisnemo v najkrajšem možnem času.

NALOŽI
SVOJ MODEL

Enostavno in hitro. Naložite model in odgovorimo vam v 24 urah ter natisnemo v najkrajšem možnem času.

ENOSTAVEN POSTOPEK

1. korak

Naložite datoteko (v *.STP, *.STL ali *.3mf formatu) in v hitrem urejevalniku izberete možnosti za model (način tiska, barvanje, preverjanje modela, …) in nam ga pošljete.

2. korak

Vaše 3D modele vam s posebnim konfiguratorjem, ki nam poda cene na podlagi obsega, uporabe materiale in časa, poda vrednosti kosa.

3. korak

Vam odgovorimo s ponudbo v 24 urah.

3d tisk 1

Naloži svoj model

Vsa povpraševanja so poslana preko varne povezave. Podatke in datoteke tretiramo kot zaupne.

Navodila

Kaj je dobro vedeti?

Kot pri vsaki tehnologiji, je potrebno tudi pri konstruiranju za 3D tehnologijo HP MJF upoštevati navodila in priporočila. Tako se izognemo napakam ter si prihranimo čas in dodatno delo. Zahvaljujoč tehnologiji 3D tiskanja HP Multi Jet Fusion lahko načrtujemo in proizvajamo tudi izdelke s komponentami, ki jih na tradicionalne proizvodne načine ni mogoče narediti.
Pri oblikovanju se je potrebno izogniti debelim stenam in zapolnjenim izdelkom. V nasprotnem primeru se lahko pojavijo napake kot sta t.i. elephant skin (premalo energije) ali thermal bleed (preveč energije). Tovrstnim težavam se lahko izognemo z izvotlitvijo ali satovjem. S preizkušanjem pa lahko v določenih primerih ugotovimo, da je izdelek povsem funkcionalen, tudi če vrednosti odstopajo od priporočenih.

Priprava modela na 3D tisk

Datoteke za tisk z MJF tehnologijo morajo biti oddane v STL ali STEP formatu. Priporočena standardna oblika za tiskanje je STL. Pri izvozu tega formata moramo paziti, da sta:
• razdalja (deviation chord height): 0,05 mm
• kot (angle tolerance): 1°
Manjše vrednosti od navedenih, povečajo velikost in kompleksnost datoteke, ki pa bistveno ne vplivajo na natančnost izdelka.

Nimate izdelanega modela?

Lahko vam pomagamo pripraviti model v STL, STEP ali OBJ+MTL formatu.

POTREBUJETE POMOČ?

Kontaktirajte nas

3d tisk 4